•   TV på Nätet -TV-kanaler -Makedonien -Канал 8 ТВ 

TV-kanal: Канал 8 ТВ
Канал 8 ТВ online - TV på nätet

Sändning från den officiella webbplatsen
Denna TV-kanal är auktoriserad och sänds på kanalens officiella webbplats, Klicka på spelaren.
Канал 8 ТВ
Land:  Makedonien
Kategori: Allmänt
3 av 5
2 Röster
Канал 8 ТВ - beskrivning, recension, betyg

ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република Македонија на 26.11.2008 година. Официјално с

Канал 8 ТВ online - TV på nätet

Здрава Телевизија  Makedonien / Allmänt
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 av 5
5 Röster
Телевизија Орбис  Makedonien / Nyheter
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 av 5
2 Röster
ТВ канал ВИС  Makedonien / Livsstil
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 av 5
4 Röster
Алфа ТВ  Makedonien / Allmänt
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 av 5
2 Röster
Телевизија Тера - Битола  Makedonien / Lokal-TV
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 av 5
1 Röster
Телевизија Бела  Makedonien / Allmänt
TV Bela (TB Бела) is an internet television station from Stip, Macedonia

  • 80
3.6 av 5
3 Röster